Free Forcadell

0
free forcadell

Dissabte 21 de juliol de 2018
Plaça del Doctor Robert
19.00 h
Gratuït

Degut a la previsió de plujes, aquest acte s’ha ajornat al mes de setembre.
Free Forcadell

Un grup d’amics i companys de Carme Forcadell han posat en marxa la campanya #FreeForcadell per reclamar la seva llibertat.

L’acte estarà presentat i conduït per Anna Sahun, Joel Joan i Sarai Sarroca.
Hi haurà concerts, activitats i parlaments d’entitats i institucions.

Actuaran: Gerard Quintana amb Josep Thió, Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, Gossos, Titot, Mascarats. Les actuacions de Lu Rois amb Roc Casagran, Comediants, Mali Vanili, David Vila amb Gabriel Rufián, Sílvia Bel, els Castellers de Sabadell i Werens.

Els parlaments del president del Parlament de Catalunya Roger Torrent, amb els exdiputats Anna Simó, Lluís Maria Corominas, Lluís Llach, Mireia Boya, Albano Dante Fachin. L’alcalde Maties Serracant, l’exalcalde Juli Fernàndez, els regidors i regidores Marisol Martínez, Ramon Vidal, Carles Rossinyol i les entitats Òmnium Sabadell, Sabadell per la Independència – ANC i l’Associació Catalana pels Drets Civils.

-Publicitat-