Màia

0
maia

Divendres 6 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
Entrades: 12 € / compra online

Màia neix a mitjans de 2012 com un grup de pop de cançons pròpies amb pinzellades d’altres estils musicals. La recerca constant de la melodia, la combinació de veus cuidades i pensades per acompanyar la instrumentació en cada tema, o el violí com a instrument cada cop més representatiu dels seus temes, són les característiques de la personalitat de Màia.

Les lletres expliquen sentiments personals i alhora universals, banyats per metàfores i espais on les paraules i les frases quasi adquireixen sensibilitat, gust i tacte per part de qui les escolta. Totes les cançons són una invitació a tancar els ulls i sentir. Amb tres discos publicats, Màia ha evolucionat cap a un so actual que uneix pop, folk i electrònica, de la ma de dos reconeguts artistes de l’escena actual, la Marina Prades i en Gus Wallin.

Fitxa artística

Marina Prades, veu principal i violí
Oriol Padrós, guitarra elèctrica i veus
Berenguer Aina, bateria
Víctor García, baix i veus

-Publicitat-