Mamma mia!. Cinema a la fresca. 30 Nits i més

0
mamma mia

Dilluns 23 de juliol de 2018
Plaça de Picasso
22.00 h
Entrada lliure

Mamma Mia! Dirigia per Phyllida Lloyd

La Donna (Meryl Streep), una mare independent i soltera, propietària d’un petit hotel en una idíl·lica illa grega, està a punt de deixar que marxi la Sophie (Amanda Seyfried), la filla a la qual ha criat sola. La Donna ha convidat les seves dues millors amigues al casament de la seva filla, la Rosie (Julie Walters), una dona pràctica i lògica, i la Tanya (Christine Baranski), rica i multidivorciada. Les dues són ex membres de la seva antiga banda, Donna and the Dynamos. Per la seva banda, la Sophie també ha fet tres invitacions molt especials.

Decidida a trobar un pare perquè la porti a l’altar, convida a tres homes que van visitar la paradisíaca illa fa 20 anys. Durant les següents caòtiques i màgiques 24 hores, floriran nous amors i es revifaran vells romanços en una illa plena de possibilitats.

Inspirada en cançons d’ABBA, des de “Dancing Queen” i “S.O.S.” a “Money, Money, Money” i “Take a Chance on Em”, MAMMA MIA! és un homenatge a les mares i les seves filles, als vells amics i a les noves famílies.

 

-Publicitat-