Mentiders. Joventut de la Faràndula. Fresc Festival

0
mentiders
Dimarts 24 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Mentiders és una obra d’Anthony Neilson, estrenada l’any 2002 al Royal Court Theatre Downstairs de Londres que va arribar a Sabadell de la mà d’Albert Gonzalez i la Joventut de la Faràndula.

Una explosiva comèdia britànica plena d’embolics protagonitzada per dos policies anglesos que es personen a una casa la nit de Nadal per comunicar una mala notícia a un matrimoni. Els dos agents, compadits de la parella, expliquen una mentida que cada vegada s’anirà fent més gran fins a provocar situacions hilarants i surrealistes.

Una producció protagonitzada per actors veterans de la Joventut de la Faràndula. Es va estrenar al Teatre Principal de Sabadell la temporada 2016-2017 i, des d’aleshores, ha rebut nombrosos premis a multitud de concurs de teatre amateurde Catalunya.

Fitxa artística

Direcció artística i general: Albert Gonzàlez
Repartiment: Jaume López, Oriol Berch, Salva Peig, Maria Antònia Vidal, Carmina Pla, Arnau Solsona, Paula del Río.

-Publicitat-