Nerium Park. Alba Pujol i Roger Casamajor

0
nerium park

Dimecres 11 de juliol de 2018
Mirador Museu del Gas
20.00 h
Entrades: 3 € / gratuït menors de 16 anys

<<< El Club Week& sorteja 2 entrades dobles entre tots els socis. Envieu-nos un correu a weekand@weekand.net abans de les 12 del dilluns 9 de juliol >>>

Nerium Park

En Gerard i la Marta s’han instal·lat a Nerium Park, una urbanització als afores, a mitja hora de la gran ciutat. Passen els mesos i, a causa de la crisi, no hi arriben nous veïns. És una urbanització fantasma. La parella s’anirà desintegrant. L’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren com a nom el baladre (del llatí Nerium Oleander), un arbust ornamental i tòxic, àmpliament consensuat per habitar en aquestes noves urbanitzacions i zones de carretera.

Autor i director: Josep Maria Miró
Intèrprets: Alba Pujol i Roger Casamajor

Capvespres de dramatúrgia

Els dimecres de juliol i agost al capvespre, el Mirador del Museu del Gas es converteix en escenari i finestra d’una selecció de propostes teatrals contemporànies, a cura de la companyia Ruta 40. El cicle de lectures dramatitzades ofereix una perspectiva completa i variada del teatre en català d’avui, amb textos d’autors consagrats i altres de més novells.

-Publicitat-