Parnàs, Roger Mas. Fresc Festival

0
Roger Mas

Dimecres 4 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
Entrades: 20 € / compra online

Parnàs. Roger Mas

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves. Complerts els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS.

Al disc -2018 Ed. SatéliteK- i als concerts de la gira hi trobem noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulària Anzizu…

Fitxa artística

Roger Mas, veu i guitarres
Xavier Guitó, piano
Arcadi Marcet, contrabaix
MÍriam Encinas, dilruba, flautes, viola medieval i percussions

-Publicitat-