Poesia i +. Festival d’Estiu Fundació Palau

0
poesia i +

Del 5 al 15 de juliol
Carrer de la Riera, 54. Caldes d’Estrac

13a edició del Festival de Poesia i +

Poetes, artistes i musics de diferents generacions, estils i procedències irradiaran la seva força per tot el Maresme en un festival que vol ser pròxim, acollidor i estimulant, que es vol definir com a lloc d’encreuaments i d’experiències sorprenents. El programa, els espais i els itineraris estan pensats perquè el públic aprofundeixi en la veu dels poetes i en el paisatge tan característic del Maresme. Gràcies a la complicitat de creadors, municipis, institucions i una bona colla d’agents hem anat creant una xarxa que permet que el festival cada any vagi creixent en intensitat sense perdre la seva essència.

En aquesta edició, Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella i Mataró acolliran recitals, concerts i accions que volen reivindicar més que mai la força de la paraula i de la poesia. Perquè sí, perquè en moments d’imatges repetitives, de bombolles informatives i de veritats alternatives, dir el nom de cada cosa i viure el silenci davant del mar, enllaçar frases i horitzons pot ser la millor arma, la més inofensiva i la més transformadora.

 

-Publicitat-