Sing. Cinema a la fresca. 30 Nits

0
sing

Divendres 6 de juliol de 2018
Plaça de Cristóbal Ramos
22.00 h
Entrada lliure

En un món com el nostre, però poblat per animals, Buster Moon és un coala optimista que regenta un teatre que coneixia temps millors. Buster estima el seu teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per salvar-l’ho. Sap que el somni de la seva vida està a punt de desaparèixer i només té l’oportunitat de mantenir-lo d’empeus: organitzar el concurs de cant més gran del món.

El seu objectiu és atraure una multitud d’animals que busquen convertir-se en estrelles. Entre tota aquesta fauna de candidats, tots ells movits per la seva passió per la música, i després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: el Mike del qual la veu és tan suau com la forma en què enganya a tots, Rosita una exhausta i sobrecàrrega mare de 25 cerditos, el jove goril·la Johnny que pertany a un clan de mafiosos i que intenta allunyar-se de la seva família de criminals, la puercoespín punk-rock Ash que intenta desprendre’s del seu arrogant nen i cantar en solitari, i la tímida elefanta adolescente Meena que sofreix un greu cas de fosc escènic. Els cinc arriben al teatre de Buster convençuts que és la seva oportunitat per canviar radicalment la vida. Aconseguiràs triunfar i salvar el teatre de Buster?

Garth Jennings (El fill de Rambow, Guia del autoestop galàctic) escriu i dirigeix ​​aquesta pel·lícula musical d’animació. La versió original del film compta amb les veus dels actors Matthew McConaughey (Els homes lliures de Jones, Interstellar), Reese Witherspoon (Puro vicio, Aigua per a elefants), Seth MacFarlane (Ted 2, Mil maneres de morder el pols), Scarlett Johansson (Capità Amèrica: Guerra Civil, Ave, César!), John C. Reilly (Langosta, Guardians de la galaxia), Taron Egerton (Eddie l’Àguila, Kingsman: Servei secret), Nick Offerman (Fargo, Gravity Falls) i la cantant Tori Kelly.

-Publicitat-