Tot sol… i núvol. Companyia Lepuant

0
tot sol

Diumenge 8 de juliol de 2018
Espai Off
19.30 h
Gratuït

Tot Sol… i núvol és un espectacle festiu per a tots els públics, amb un pallasso, una cadira i una maleta com a únics companys de viatge. Un pallasso innocent, l’Adrià Viñas, és ben conscient de la situació actual i té qualsevol recurs per combatre l’avorriment: transformar la realitat en ficció. En un moment on les retallades, la corrupció i la repressió formen part de la rutina i les tensions entre individus estan a flor de pell… el canvi és necessari. I el riure, perquè això sigui possible, també.

Un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat. El seu nom ho indica tot: tot sol anirà en busca de diversió, entreteniment, amor, indrets nous i de companyia. I núvol, per tots aquells somnis i desitjos, il·lusions i objectius. Per tot allò que ens agradaria dir i no ens atrevim, o per allò que volem expressar i no ens deixen.

Fitxa artística

Direcció: Adrià Viñas
Escenografia: Adrià Viñas / Marc Salicrú
Disseny de so: Damià Duran
Disseny de llums: Mario Andrés

-Publicitat-