Tenors. Companyia Illuminati. Fresc Festival

0
tenors

Dijous 19 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
15 € / compra online

Tenors és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els anomenats Tres Tenors. Una paròdia feta des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical, però sense deixar passar l’oportunitat d’enriure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics.

Un espectacle que combina l’òpera amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes a la vegada que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores. Amb una posada en escena sòbria i elegant, Tenors permet conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts.

Fitxa artística

Idea original: Miquel Cobos i Ezequiel Casamada
Direcció escènica: Toni Sans
Direcció musical: Daniel Garcia, Adrià Aguilera, Albert Mora Ezequiel Casamada i Miquel Cobos.
Repartiment: Ezquiel Casamada, Miquel Cobos, Albert Mora, Adrià Aguilera / Dani Garcia (piano)

Espectacle inclòs en el XIX Festival Internacional de Música de Sabadell

-Publicitat-