La Vella Dixieland: Clàssics 3. Fresc Festival

0
la vella dixieland

Dilluns 16 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
15 € / compra online

La Vella Dixieland: Clàssics 3

Clàssic (adj). 1.Dit de l’obra que hom té com a model digne d’imitació en un art. 2.Dit del període que ha representat un moment culminant dins un art. 3.Dit d’un autor que ha representat una maduresa o un moment culminant dins un art.

Amb Clàssics 3, La Vella Dixieland presenta la seva visió dels clàssics temes d’autors del jazz, amb el trompetista Josep M. Farràs i la veu de Marian Barahona com a convidats de luxe. Un concert amb la música que es feia a principis del segle passat i que amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic, van marcar l’inici de la música moderna.

Fitxa artística

Pep Gol, trompeta
Pau Casares, clarinet, saxo tenor
Xavier Manau, trombó
Benoit Poinsot, saxo alt
Gerard Nieto, piano
Josemi Moraleda, contrabaix
Pinyu Martí, bateria
Convidats: Josep M. Farràs (trompeta) i Marian Barahona (veu)

Espectacle inclòs en el XIX Festival Internacional de Música de Sabadell

-Publicitat-