Ciutat oberta. Biennal de pensament. Barcelona

0
ciutat oberta

Del 15 al 21 d’octubre de 2018
Centre de cultura contemporània CCCB. Montalegre, 1 Barcelona
Entrada lliure

Ciutat oberta

El món canvia, les ciutats es transformen. La Biennal de Pensament Ciutat Oberta que neix aquest 2018 se situa en aquest escenari i vol connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània.

Les ciutats constitueixen els principals escenaris de les múltiples transformacions que marquen el nostre canvi d’època. Punts de trobada que acumulen diversitats, oportunitats, capacitat d’innovació i de creativitat, però també conflictes i exclusions, les ciutats han de resoldre des de la proximitat qüestions pròpies d’un món globalitzat. És per això que el propòsit d’aquesta Biennal és debatre de quina manera les ciutats poden participar per solucionar els reptes globals que marcaran les properes dècades i que avui es plantegen en un marc d’incertesa i d’experimentació constant.

Hi participen: Rita Segado, Gabriela Wiener, Judith Butler, Fina Birulés, Paul B. Preciado, Gayatri Spivak, Marina Garcés, Marcus du Sautoym Alfred Brendel, Richard Sennett, Jane Lazarre, Bel Olid, Henry Marsh, Eva Piquer, Sabri Louatah, Najat El Hachmi, NoViolet Bulawayo, Gemma Parellada, Álvaro Enriguem Jordi Armadans, Òscar Camps, Blanca Garcés, Nour Salameh, Georges Didi-Huberman, Niki Giannari, Marta Segarra, Will Kymlicka, Corinne Pelluchon, Rosi Braidotti, Simon Critchley, Timothy Snyder.

En formats de diàlegs, conferències, converses, taules rodones.

 

-Publicitat-