Trainspotting, un monòleg còmic

0
trainspotting

Dijous 30 d’agost al diumenge 2 de setembre de 2018
L’Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Dj, dv i ds: 22.00 h / Dg: 20.00 h
Entrades: 8 €

Trainspotting. Monòleg còmic

Primera incursió en el teatre de text de La destil·leria espectacles amb un clàssic dels noranta: “Trainspotting”. Adaptació del dramaturg Harry Gibson de la novel·la d’Irvine Welsh de mateix nom i que es va estrenar al any 1995 al Traverse Theatre d’Edimburg. Traduïda per primera vegada al català pel jove director i dramaturg sabadellenc Xavier Quero.

Tria una vida! I tria pagaments d’una hipoteca, tria cotxes i tria rentavaixelles. Tria seure en un sofà per a veure concursos que et fregeixen el cervell i destrossin la teva ànima mentre ingereixes menjar de merda. Tria morir-te ben lluny, pixant-te i cagant-te a sobre, sent un problema per a aquells desgraciats egoistes que has creat per a reemplaçar-te. Tria una vida? Tria no triar una vida i tria qualsevol altre cosa.

L’espectacle no és apte per a menors.

Organitzadors: La Destil·leria Espectacles
Adaptació de Harry Gibson a partir de la novel·la d’Irvine Welsh. Traducció de Xavier Quero
Hi col·labora: S.C.R. El Ciervo

-Publicitat-