Ai carai, de Josep Maria Benet i Jornet

0
ai carai

Divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de setembre de 2018
La Bàscula. Gorina i Pujol, 60
Dv i ds: 21.00 h / Dg: 18.00 h
Entrades: 12 € / reserves online

Ai Carai de Josep Ma Benet i Jornet. Teatre Encert

Un periodista madur que s’està canviant de pis ha d’estar per un pare que gasta poca salut, per una nòvia que li posa les banyes amb el seu propi fill i per un amic que arriba d’atracar un banc i es vol refugiar a casa seva. Són els ingredients principals d’Ai, carai, un text de Josep Maria Benet i Jornet que es va estrenar el 1989 i que conté elements d’intriga i de vodevil. És un divertiment amb missatge, una crítica a la societat en la qual el cèlebre dramaturg català va conjurar els seus fantasmes, dimonis, filies i fòbies. El grup sabadellenc Teatre Encert torna a la comèdia, un gènere que coneix i domina.

Fitxa artística

Jaume Miquel, Gregori Sánchez, Jordi Martinez, Mònica Martínez, Esteve Monllor, intèrprets
Josep Salomó, director
M. Mercè Fisa, ajudant de direcció

 

 

 

-Publicitat-