L’art com a ofici. Ricard Calvo Duran

0
art com a ofici

Del 5 de setembre al 5 d’octubre alde 2018
Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. Passeig Manresa, 22
Entrada lliure

L’art com a ofici

L’Acadèmia de Belles arts enceta temporada amb l’exposició extraodinària i dins del programa d’activitats de la Festa Major de Sabadell 2018, L’art com a ofici, del prolífic artista Ricard Calvo Duran. Una exposició molt completa i de caràcter retrospectiu.

“L’art com a ofici és l’exposició que presentem fent-nos partícips de les seves incursions en diferents disciplines artístiques al llarg de la seva vida, d’on han sorgit obres que mai s’han aturat en una primera impressió ni en la imatge supèrflua. L’autor treballa els seus motius, estudia la seva essència fins a apropiar-se-la i la converteix en pura estètica, pura emoció. Ell no es limita a dibuixar o pintar imatges, sinó que interpreta el secret de les emocions i ens ho trasllada de tal manera que ens fa testimonis de la seva pervivència.”

Francesc Cutchet
Maig 2018

-Publicitat-