Des d’Arquímedes fins a Einstein. Dani Jiménez

0
arquímedes fins a einstein

Diumenge 30 de setembre de 2018
La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
18.00 h
Entrada: 12 € / compra online

Des d’Arquímedes fins a Einstein / Dani Jiménez (CreaCiencia)

Està renyida la ciència amb l’art i, més concretament, amb el teatre? La resposta és un ‘no’ com una casa de pagès.

Dani Jiménez ho demostra al programa del Club Súper 3 Dinàmiks i també damunt de l’escenari, amb espectacles com Des d’Arquímedes fins a Eistein, amb el qual LaSala us convida a celebrar l’inici d’una súper temporada!

De la mà del científic més boig i simpàtic de Catalunya, Des d’Arquímedes fins a Einstein us proposa un espectacular viatge a través de la ciència a partir dels experiments més importants dels científics que han canviat el curs de la història. Una proposta impactant, estimuladora i molt participativa ideal per a tothom, no només per als cracks de Coneixement del Medi!

Fitxa artística

Creació i direcció: CreaCiència
Intèrpret: Dani Jiménez
Escenografia i vestuari: CreaCiència

Edat recomanada: a partir de sis anys

-Publicitat-