Free Forcadell

0
free forcadell

Dissabte 15 de setembre de 2018
Plaça Doctor Robert
17.00 h
Entrada lliure

Free Forcadell
Un grup d’amics i companys de Carme Forcadell han posat en marxa la campanya #FreeForcadell per reclamar la seva llibertat.

L’acte estarà presentat i conduït per Anna Sahun, Clara Borrell, Sarai Sarroca i Joel Joan.
Hi haurà concerts, activitats i parlaments d’entitats i institucions.

Actuaran: Gerard Quintana amb Josep Thió, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, Titot, Mascarats, Elgio, Sílvia Comes, Lu Rois, Mali Vanili, La Belluga (animació infantil), Castellers de Sabadell, David Vila i Gabriel Rufián, Lluís Llach, Oriol Cruz, Amics de la Carme.

Intervindran el president del Parlament, Roger Torrent; Gabriel Rufián; Lluís M. Corominas i Anna Simó; Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachín; el vicepresident d’Òmnium Cultural  Marcel Mauri  i el membre directiu de l’ANC  Elisenda Romeu. També hi serà l’alcalde de Sabadell, Matíes Serracant  i els regidors Juli Fernàndez, Marisol Martínez, Ramon Vidal i Carles Rossinyol.

-Publicitat-