La gata damunt la teulada de zinc calenta

0
la gata

Dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre de 2018
L’Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Ds. 22.00h / Dg: 19.00 h
Entrades: 10€ / reserva online

La gata damunt la teulada de zinc calenta

Al pare de família li estan preparant una festa d’aniversari a la gran finca que comparteix amb la seva dona des de fa anys. Els seus dos fills amb les seves dones han acudit a la casa familiar per celebrar l’onomàstica i, l´aparent, recuperada salut del pare. Brick, el més jove, enganxat a una ampolla de whisky des de fa uns mesos i menyspreant la seva dona. Gooper, el gran, amb la seva dona Mae fent mèrits per fer-se amb la possible herència del patriarca i Maggie la Gata, enmig de tots, una jove bella i ansiosa, disposada a esgarrapar a tothom que gosi prendre-li el que la vida pot oferir-li.
Un brillant i potentíssim text que transcorre durant una asfixiant tarda d’estiu.

Repartiment: Pachy Camacho, David Òbia, Santi Margarit, Maria Rivera, Marc Noguera i Alícia Muñoz.
Text: Tennessee Williams
Adaptació: Joan Sallent
Llum i so: Ramon Rey
Direcció: Francesc Amaro
Producció: Kadiram Teatre

Idioma: català
Durada: 75′

-Publicitat-