Lemons, lemons, lemons, lemons”

0
lemons

Diumenge 7 d’octubre de 2018
Biblioteca Teatre del Sol. Sol, 93
Ds. 21h / Dg: 19 h
Entrades: 10 €  / reserves al 140lemons140@gmail.com

Lemons, Lemons, Lemons, Lemons, Lemons. De Sam Steiner

La companyia “MimamE productions” de Sabadell, presenta aquest espectacle dirigit per Pedro Ruiz. Amb Astrid García i Marc Ibars.

Una obra del jove dramaturg i guionista britànic Sam Steiner. Una peça per a dos actors que explora la comunicació de les parelles -passant per idees com la censura, l’opressió i la llibertat d’expressió-, a partir d’escenes curtes, alterades cronològicament i protagonitzades per la Bernadette i l’Oliver, una jove advocada i un jove DJ que es coneixen a un cementiri de gats, comencen a sortir i se’n van a viure junts.

L’anterior relació de l’Oliver amb la Julie (absent a l’obra) arrossega tota una sèrie de sentiments de gelosia i malestar en la Bernadette, mentre el recent treball d’aquesta com a advocada de divorcis genera força inseguretat en l’Oliver.

Tot es complica encara més quan el govern introdueix la llei draconiana d’atorgar un límit de 140 paraules al dia per persona. Durant un temps, juguen a trobar maneres alternatives de comunicar-se, però aviat s’adonen que, sense les paraules i la llibertat per fer-les servir, tot és més difícil.

 

-Publicitat-