Lifi, una gallina tocada de l’ala, cinema d’animació

0
lifi

Dissabte 6 d’octubre 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
18.30 h
Entrades: 3 € / Club Week&: 20% dte

Lifi, una gallina tocada de l’ala

Divertida i commovedora història per a tota la família, que va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula d’animació infantil al Festival de Sitges del 2011. La pel·lícula està basada en el Bestseller de l’escriptora coreana Seonmi Hwang: The hen who dreamed she could fly, i es va convertir en la pel·lícula d’animació més taquillera de la història a Corea.

Sinopsi

Lifi és una gallina ponedora confinada a una granja. Un dia aconsegueix escapar-ne i es refugia a la selva. Allà, per accident, acaba adoptant un ànec que ha quedat orfe. Junts faran un viatge ple d’aventura, a la recerca de la seva llibertat.

Direcció: Seong-yun Oh
País: Korea del sur
Any: 2011

Idioma de projecció: Versió doblada al català
Durada: 1 hora i 33 minuts
Edat recomanada: Apta per a tots els públics

 

-Publicitat-