La Maravillosa cabeza parlante a La Capella

0
maravillosa cabeza parlante

Diumenge 23 de desembre de 2017
La Capella de Can Gambús
12.30h
Entrada lliure

La Maravillosa cabeza parlante són uns habituals de La Capella. Al seu Bandacamp es defineixen com: cabaret rock, cançó popular melodramàtica, comedy, cançó d’autor, pop experimental. I és que aquest divertit trio de Cornellà desplega uns quants registres.

Es van formar a principis del 2017 i a l’estiu del mateix any ja gravaven el seu primer treball “Autoparlante”, amb dotze cançons de pop-rock marcià, circ i cabaret. El 2009 estrenen el segon treball “Mis queridos trajes salvavidas”. Després va venir “Underground”, fruit d’un concert en directe a la sala Underground de Barcelona. El 2010 presenten “Tarda d’escacs a Sebastopol” i el seu últim treball és “Musaranyes”.

-Publicitat-