Plastihistòria de la ciència

0
plastihistòria de la ciència

Del 7 de setembre de 2018 al 5 de gener 2019
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. D’En Font, 25
De dimarts a divendres de 17 a 20:30 h; dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h; diumenges, d’11 a 14 h; dilluns i festius tancat.
Entrada lliure

Plastihistòria de la ciència

Una exposició educativa on es combinen ciència, història i escultura artesanal. Es compon de 20 diorames fets a mà i amb materials tan comuns com la plastilina, el paper i el cartró ploma, però carregats de detalls que fan palesa la perícia i genialitat dels seus escultors.

Les escenes representades il·lustren diferents moments clau de la història de diverses disciplines científiques, on hi trobem invents com ara la impremta i el telègraf o la màquina de vapor i personatges com ara Newton, Marie Curie i Leonardo Da Vinci. Un repàs molt entretingut als grans descobriments i avenços científics de la humanitat sense els quals no seria possible la realitat que coneixem avui.

Mostra organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i la Fundación Educa.
-Publicitat-