Presentació de la temporada de concerts simfònics de l’OSV

0
temporada concerts simfònics

Dimarts 25 de setembre de 2018
Teatre La Faràndula. República, 33
18.00 h
Entrada lliure

Temporada concerts simfònics 2018/19. Orquestra Simfònica del Vallès

L’OSV presenta la nova temporada de concerts simfònics programats d’octubre a juny al Teatre La Faràndula. De la mà d’Albert Beorlegui coneixerem el nou Director Titular de l’Orquestra, Xavier Puig, podrem aprofundir en els compositors i èpoques, i escoltarem fragments de les peces que s’interpretaran al llarg de la temporada.

El músic, pedagog i director d’orquestra català Xavier Puig i Ortiz (Cervera, 1973) ha assumit la Direcció Titular de l’OSV per a un període inicial de dues temporades, de l’1 de setembre de 2018 fins al 31 d’agost de 2020.

-Publicitat-