El Teatre Sant Vicenç arrenca la temporada amb el musical La botiga dels horrors

0
botiga horrors

22, 23, 29 i 30 de setembre i 6, 7, 13, 14, 20 i 21 d’octubre 2018
Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal, 103
Dv i ds: 22h / Dg 18h
Entrades: 10 € / Club Week& 8 €

La botiga dels horrors

El Teatre Sant Vicenç arrenca la temporada amb un musical d’èxit a Broadway sota la direcció de la Marina Julià. Adrià Aguilera n’ha portat la direcció musical i les coreografies són de la Cristina Allande.

Little shop of horrors (La botiga dels horrors) és un clàssic del musical rock, creat per Alan Menken (música) i Howard Ashman (llibret). La història d’un treballador d’una floristeria que cria una planta que menja carn i sang humana era originalment una adaptació d’una pel·lícula de baix pressupost dirigida per Roger Corman l’any 1960, i l’èxit del muntatge teatral en va provocar una nova adaptació cinematogràfica, dirigida per Frank Oz l’any 1986.

Amb cançons tan conegudes avui com “Little Shop of Horrors”, “Skid Row (Downtown)”, “Somewhere That’s Green”, o “Suddenly, Seymour”, la música del film segueix l’estil dels gèneres predominants als primers anys 60: rock’n’roll, doo-wop i Motown. Estrenat originalment a l’off-Broadway l’any 1982 (posteriorment es faria una producció a Broadway), es tracta d’una obra que ha estat realitzada a tot el món

Argument

En un barri pobre marginal hi ha la botiga de flors del senyor Mushnik. Una botiga tronada, vella i sense clients. L’amo amenaça als seus empleats Audrey i Seymour de tancar, però Seymour, el seu ajudant, ha comprat una estranya planteta, la posen a l’aparador i fan una venda. A partir d’aquest fet, la planta es converteix en el centre d’atenció de la botiga, del barri, de la ciutat. Seymour en té cura, l’alimenta com pot i no és gens fàcil perquè els gustos de la planta són ben peculiars. La planta creix i creix i canvia la vida de tots els que l’envolten. Els fa importants, milloren el seu estatus social i econòmic, però tot té un preu i cal pagar-lo.

-Publicitat-