Travy al Teatre Lliure. Barcelona

0
travy

Del 3 al 4 de novembre de 2018
Teatre Lliure. Montjuïc
Entrada: 15-29 € / compra online

Travy és una meravella que no podeu deixar de veure. Un espectacle d’on brolla talent a dojo des del principi fins al final. Humor fi, humor negre, humor Pla. Alt voltatge i una gran emotivitat. Tots ells desperten una tendresa infinita. Són naturals, són autèntics, són vida. A la família Travy te l’estimes vulguis o no.

Actors fills d’actors: sagues i famílies que traspassen l’ofici i el coneixement de les arts de l’escena. La de l’Oriol Pla n’és una, i és a l’Espai Lliure per mostrar-nos la seva intimitat teatral. L’Oriol, la seva germana Diana i els seus pares, el Quimet i la Núria, són alhora tema i protagonistes de Travy.

Intèrprets Diana Pla, Oriol Pla, Quimet Pla i Núria Solina
Escenografia i vestuari Sílvia Delagneau / il·luminació Raimon Rius / so Pau Matas
Ajudant de direcció Jordi Samper / ajudant de dramatúrgia Jordi Oriol / ajudant d’escenografia i vestuari Oriol Nogués / assessoria lingüística Neus Nogué Serrano / assessoria de moviment Laia Duran

-Publicitat-