Un tret al cap, de Pau Miró

0
tret al cap

Diumenge 7 d’octubre de 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 10, 20 i 24 €/ compra online

Un tret al cap. De Pau Miró

La crítica teatral és unànime: Pau Miró juga a la primera línea de la dramatúrgia catalana. Amb Un tret al cap avança amb pas ferm cap a la maduresa escènica, jugant amb la fantasia i el drama, oferint un missatge contundent i ple de ràbia serena. L’obra s’apropa al thriller periodístic sense renunciar a l’humor ni a la dimensió íntima dels personatges.

Emma Vilarasau, Vicky Luengo i Imma Colomer donen vida, respectivament, a una periodista acomiadada, a una víctima que demana insistentment que es faci públic el seu cas, i a una dona que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud. Unides, brinden emoció, veritat i dignitat.

Fitxa artística

Pau Miró, dramatúrgia i direcció
Emma Vilarasau, Vicky Luengo, Imma Colomer, intèrprets

Durada: 1 h 30 min

Postfunció: Hi haurà una trobada amb membres de l’equip artístic al saló del Teatre Principal

 

-Publicitat-