Vintage future a l’Alternativa Teatre

0
vintage future

Dissabte 22 i diumenge 23 de setembre
L’Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Ds: 22.00 h / Dg: 19.00 h
Entrada: 10 € / reserves online

Vintage future

L’equip creatiu d’una empresa familiar es reuneix per primera vegada després del flamant fitxatge de la Margot, la nova directora de Màrqueting, que arriba amb la idea de trencar amb les rutines del passat i donar-li un aire totalment nou i modern a l’empresa. Això provoca neguit en els treballadors veterans, com en Fidel, que es veuen obligats a canviar els seus hàbits, i dóna esperances a aquells treballadors que se senten desaprofitats dins l’empresa, com l’Esteban. La Margot porta una idea trencadora i futurista que té apassionat el Borja, el director de la sucursal, idea amb la que aquest ha d’intentar convèncer la seva germana, l’Eugenia, que té sempre l’última paraula i que ha perdut la confiança i la paciència amb les idees de son germà.

Repartiment: Blanca Sánchez, Ramon Cata, Ricardo Moure, Santi Margarit i Tilly Richard
Dramatúrgia i direcció: Sergi Manel Alonso
Producció: cia. 11 de novembre

Idioma: castellà
Durada: 90′

 

-Publicitat-