Zootrópolis, cinema a la fresca

0
zootropolis

Dilluns 3 de setembre de 2018
Plaça dels Doctors Banting i Best
22.00 h
Entrada lliure

Zootròpolis és una ciutat com cap altra.

Aquesta moderna metròpoli mamífera és un lloc on viuen animals de tots els ambients i està formada pels hàbitats més diversos, com el luxós Plaça Sahara o el gèlid Tundratown. A Zootropolis qualsevol animal pot aconseguir el que es proposa, sense importar-se de quin tipus sigui. Des de l’elefant més gran fins a l’insecte més petit, hi conviuen tots els animals de qualsevol gènere.

Entre tota aquesta fauna, hi ha la optimista oficial de policia Judy Hopps, acabada d’arribar a la ciutat. És la primera conilla en un esquadró policial d’animals grans i rudes. La seva tasca no serà fàcil, i va haver de treballar dur per demostrar la seva vàlua i que serveix per a alguna cosa més que posar multes de trànsit. En el seu camí s’hi va creuar el Nick Wilde, una guineu xerraire i estafadora experta, que es dedica a fer tripijocs, però que acabarà ajudant la Judy a resoldre el misteriós cas de desaparicions de mamífers depredadors.

Quan la guineu i la conilla es converteixen en el blanc d’una conspiració encoberta, es veuran obligats a treballar en equip, i uniran les seves forces per intentar resoldre un gran misteri i destapar el culpable que vol ficar-los a tots dos a la presó. I és que, fins i tot els enemics naturals poden arribar a ser els millors amics.

Zootrópolis, de Walt Disney Animation Studios, és una comèdia d’aventures dirigida per Byron Howard (Embolicats (Rapunzel), Bolt) i Rich Moore (Trenca Ralph !, Futurama, Els Simpson) i codirigida per Jared Bush, responsable de la creativitat de Big Hero 6.

-Publicitat-