Alberikus Blues Band a la Cava Urpí

0
alberikus blues band

Divendres 26 d’octubre 2018
UIU. Cava Urpí. Sant Maties, 4
23.00 h
Preu: 16 € (compra online) / Club Week&: 15% dte (reservar a info@uiu.cat)

L’Alberikus Blues Band es va crear a Sabadell l’any 2006, encara que ja és hereva de la Pollastre Blues Band, banda mítica de la ciutat dels anys 80. Toquen rock, blues, soul, rythm & blues… Han actuat, entre d’altres, a: La Sala (Sabadell), Blues Bar (Cerdanyola), Nou Vapor (Sabadell), Sala Mariscal (L’Estartit), Faktoría d’arts (Terrassa), Hotel Palas (Vila-seca), Festa Major de Sant Fost de Campsentelles,  etc. Toquen tems originals d’artistes com Wilson Piquet, Erik Clapton, Gary Moore, Jimi Hendrix, Lou Reed,  Elvis Presley, etc.

Els components de la banda són:

Jordi Alberich: Lider i guitarrista
Paul Keenan: veu
Víctor Manjarín: baix i veu
Vicens Escobairó: bateria
Miquel Garcia: teclats
Jordi Sans: saxo
Angel Girón: trompeta
Alejandro Ramirez: trombó
David Romera: guitarra

-Publicitat-