Les anàlisis genètiques en l’estudi de les poblacions prehistòriques

0
anàlisis genètiques

Dimarts 16 d’octubre de 2018
Museu d’Història de Sabadell. Sant Antoni, 13
19.00 h
Entrada lliure

Les anàlisis genètiques en l’estudi de les poblacions prehistòriques

Al voltant de l’exposició “La fi és el principi. Les pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica”, xerrada a càrrec de Carles Lalueza, investigador principal del Paleogenomics Lab de l’Institut de Biologia Evolutiva (UPF-CSIC).

L’exposició, que resumeix 20.000 anys de pràctiques funeràries a la prehistòria del territori català, articula el seu discurs a través de més de 300 objectes procedents de 19 museus catalans i incorpora informació i objectes de troballes singulars recents. El nombre més important d’aquests objectes, una cinquantena, procedeix del fons arqueològic del Museu d’Història de Sabadell.

-Publicitat-