Aprendre a parlar amb les plantes

0
aprendre a parlar amb les plantes

Dimarts 30 d’octubre de 2018
La Llar del llibre. Sant Antoni, 20
19:00 h
Entrada lliure

Presentació del llibre Aprendre a parlar amb les plantes de Marta Orriols,  editat per Periscopi.

L’acte anirà a càrrec de la Laura Tejada, escriptora, i la Marta Orriols, autora del llibre.

La Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l’endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i que li despertarà l’instint de supervivència. Desorientada, s’haurà d’enfrontar fins i tot a ella mateixa per reorganitzar una geografía emocional que sent extingida.

Aprendre a parlar amb les plantes és una novel·la delicada escrita des del punt de vista d’una dona que haurà de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix. La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb el que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper capaç d’enfrontar-se al dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.

-Publicitat-