Biodansa, classe oberta

0
biodansa

Dilluns 29 i dimarts 30 d’octubre de 2018
Associació Veïns Nostra Llar. Av. Egara / Carrer Bradford
Dll: 18 a 20 h / dm: 11 a 13h
Entrada lliure / cal reservar al 647423516 o per correu

Classe oberta de biodansa

“Les emocions repercuteixen en el nostre moviment, i el nostre moviment repercuteix en les emocions”.

Vols provar la biodansa? A càrrec de la Ma Carme Zamora, professora de biodansa i terapeuta PNL i TBE coaching.

Biodansa és un sistema que treballa amb música, moviment i emoció. Músiques que son escollides curosament i propostes de moviment que generen emocions i vivències. Es pot explicar en el sentit més estricte de la paraula en anglès Emotion:  “E” d’energia, en moviment (motion) . Un dels  aspectes rellevants  és la importància que té l’altre. El creixement  personal que proposa la  Biodansa no és possible sense la presencia d’altres persones amb les que interactuar. I l’acolliment del grup que fa de niu d’experiències sentides.

Tots tenim els potencials humans de vitalitat, sexualitat, creativitat, afectivitat i transcendència. Tots es poden integrar i potenciar mitjançant el moviment i la trobada amb d’altres persones.

Què necessita una llavor per créixer i florir?  Potència, extensió i sensibilitat (són 3 de les categories de moviment que es treballaran). Necessita també ser nodrida. Una llavor no es desenvolupa amb paraules boniques com llibertat, bellesa o bondat i contemplació. Cal moviment encara que sigui imperceptible.

-Publicitat-