Èdip, de Sòfocles

0
edip

Diumenge 21 d’octubre de 2018
Teatre Pricipal. Sant Pau, 6
18.00 h
Entrades: 10-24 € / compra online

Èdip, de Sòfocles

Versió de Jeroni Rubió Rodon. Oriol Broggi, direcció

“Èdip es va treure els ulls i el món sencer va quedar a les fosques. Havia reconegut qui era, què era allò que l’envoltava”. Són reflexions del director Oriol Broggi a l’hora de portar novament a escena la gran tragèdia d’un dels personatges més famosos de la literatura clàssica, l’Èdip de Sòfocles. Sota l’empara d’un muntatge despullat, sobri i essencial, el poder de la paraula i un repartiment de luxe s’erigeixen en protagonistes. Julio Manrique es deixa la pell dalt de l’escenari per omplir de vida un personatge marcat pel destí fatídic: el de l’home que busca la veritat malgrat aquesta l’enfonsi en la misèria.

Jeroni Rubió Rodon, versió
Marc Artigau i Oriol Broggi, dramatúrgia
Oriol Broggi, direcció
Julio Manrique, Carles Martinez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon, intèrprets

En acabar, hi haurà una trobada amb membres de l’equip artístic al Saló del Teatre Principal.

-Publicitat-