Missió Gaia. Estat de la missió i el contingut del segon arxiu

0
missio gaia

Dimecres 24 d’octubre de 2018
Agrupació Astronòmica de Sabadell. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Entrada lliure

Missió Gaia. Estat de la missió i el contingut del segon arxiu, a càrrec d’Eduard Masana

La missió GAIA compta amb la col·laboració activa de la Universitat de Barcelona. El primer arxiu va  revelar informació de dos milions d’estrelles. El segon arxiu amplia el coneixement a 1.300 milions d’estrelles tant de la nostra galàxia com de galàxies veïnes. També aporta dades d’una altra naturalesa molt interessants.

Eduard Masana és investigador de l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona, membre del Departament d’Astronomia i Meteorologia i també de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya.

-Publicitat-