Moisès Serra, a la recerca de l’equilibri estètic

0
moisès serra

Dijous 18 al 30 d’octubre  de 2018
Casal Pere Quart. Rambla, 69
Entrada lliure

Moisès Serra, a la recerca de l’equilibri estètic

Amb aquesta mostra,  Càmera Club Sabadell vol retre homenatge al seu soci i mestre, Moisès Serra i Martí, recentment nomenat Soci d’Honor de l’entitat.

Fill de Sabadell i de formació autodidacta, entrà com a soci de l’entitat l’any 1961, on hi ha participat com a autor i com a jurat dels diferents concursos, així com impartint xerrades i seminaris a partir de la seva visió de l’art fotogràfic.

Fotògraf professional i reconegut amb nombrosos premis nacionals i internacionals, la seva obra presenta una contínua evolució i adaptació temàtica i tecnològica, des de l’era analògica dels seus inicis fins a la fotografia i edició digitals dels nostres dies.

En tot moment, però, el seu perfeccionisme i la recerca de l’estètica com a valor universal en un art tan eclèctic com el fotogràfic, l’han fet ser extremadament crític en les seves valoracions, i font de controvèrsies i reflexions entre els afeccionats a la fotografia.

Recuperar el vessant artístic i estètic enfront de l’implacable lideratge de l’aspecte tècnic de la fotografia en aquests darrers anys és a hores d’ara una de les seves principals preocupacions i el fil conductor d’aquesta exposició.

 

-Publicitat-