Perduts. Aquitània Teatre. Barcelona

0
perduts

Fins el 28 d’octubre de 2018
Aquitània Teatre. Av. Sarrià, 33 Barcelona
Entrades: a partir de 12 € / compra online

Perduts. Una comèdia basada en fets reals

“Què passa quan l’avorriment ens porta a actuar de manera irresponsable? En quin moment un joc ens pot canviar la vida? Què pot passar quan es creuen línies vermelles? La resposta a aquestes preguntes, i unes quantes més, les podem trobar en la darrera obra de Ramón Madaula que es pot veure fins a finals d’octubre al Teatre Aquitània.

En Xavier Bertran i en Jordi Coromina demostren ofici i interpreten de manera impecable dos amics, en Joan i en Lluís, que un dia inicien una conversa que els canviarà la vida. Les fantasies, que d’inici semblen innocents, els durà de cap a un camí sense retorn del que en sortiran escaldats.

Amb un escenari senzill i amb pocs canvis, aconsegueixen dibuixar molt bé el pas del temps i l’evolució dels personatges.

La història arranca forta i es manté així durant una bona part de l’obra. Malauradament, a partir d’un cert moment, cau en tòpics i ens porta a un final d’allò més previsible. Malgrat això, no deixa de ser una comèdia entretinguda que ens farà riure una estona”. Cris Xifra.

Sinopsi

El Joan i el Lluís, companys de feina i amics, cada dia dinen al mateix restaurant de menús. Els dos estan ben casats, però les seves vides comencen a caure en una perillosa inèrcia.

Un dia inicien una conversa sense retorn. El que comença com un joc innocent, es converteix en un embolic de dimensions inimaginables i acaben perdent-se.

Què fas quan t’enamores de la dona del teu millor amic?

Actors: Xavier Bertran i Jordi Coromina
Direcció: Ramon Madaula
Autor: Ramon Madaula

-Publicitat-