El brindis, de Frank Bayer al Teatre del Sol

0
el brindis

Dies 23, 24 de novembre i 1, 2 de desembre 2018
Teatre el Sol. Sol, 99
20.30 h
Entrades: 12 € / reserves: lagargolaproduccions@gmail.com

El brindis. La Gàrgola 

Arriba a Sabadell després d’estrenar a la sala Planeta de Girona el passat maig, en una gira que els portarà per la Bisbal d’Empordà, Reus, Vilobí d’Onyar, Llagostera, Figueres, Bescanó, Riudellots, Santa Coloma de Farners, Vilablareix, i Barcelona.

Sinopsis

L’Ernest està a poques hores de convertir-se en l’alcalde més jove de la seva ciutat, mentre en Mateu, segueix tancat al seu estudi intentant trobar un nou llenguatge pictòric que el faci sortir de l’oblit professional. Els dos eren amics íntims i vuit anys després de trencar la seva amistat, el futur alcalde es presenta a casa del pintor perquè aquest l’ha trucat sense donar-li més explicacions que el desig de veure’l abans de les eleccions. Així doncs, la trobada acaba essent un pretext per reviure la felicitat d’un passat comú, però no poden evitar remoure un secret compartit que els ha dut a aquesta història de rancúnia on res el que sembla, i on cada brindis amaga un engany sense perdó.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Frank Bayer
Direcció: Cristina Cervià
Interpretació: Ivan Bustos / Xavier Mercadé
Escenografia: Ricard Martí
Il·luminació: Lluís Robirola
Adaptacions musicals: Rafa Roca
Fotografia de producció: Ricard Martí
Fotografia de portada: Toni Forns
Disseny programa de mà: Eduard Marzá
Producció: La Gàrgola Produccions Teatrals

-Publicitat-