CIPO, 50 anys d’història al Casal Pere Quart

0
cipo

Dimecres 21 de novembre 2018
Exposició fins el dimecres 5 de desembre 2018
Casal Pere Quart. Rambla, 69
Inaguració: 19.00 h
Entrada lliure

CIPO, 50 anys d’història

L’exposició CIPO 50 anys d’història , no és només la història d´una entitat, sinó que també és una part de la història de la ciutat de Sabadell.

És un reconeixement als promotors d´aquells primers tallers que van defensar el dret que tenien les persones amb discapacitat intel·lectual a tenir una feina remunerada i formar part activa de la història social i econòmica de la nostra ciutat.

És un recorregut per diferents etapes a on s´han hagut de superar dificultats de tot tipus, per finalment consolidar-se en el projecte que actualment representa CIPO.

Un projecte, que al llarg dels anys no ha perdut els seus orígens ni la seva missió d’inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, amb un posicionament clau de compromís, responsabilitat social i de reivindicació d ‘una societat més cohesionada, inclusiva, i accessible per a totes les persones.

-Publicitat-