Cómo vivir una enfermedad incurable

0
cómo vivir

Dimarts 13 de novembre 2018
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.30 h
Entrada lliure

Cómo vivir una enfermedad incurable. Editorial Urano

Presentació a càrrec de l’autora, Carolina Torres i Montse Barderi.

La Carolina Torres era una dona activa, esportista i plena de projectes de futur quan li van diagnosticar una malaltia incurable: Hipertensió Arterial Pulmonar en fase avançada. En lloc d’instal·lar-se la desesperació, va assumir la malaltia amb tot el que comporta sense renunciar a viure amb plenitud, com una persona lliure, completa i disposada a treballar per desplegar les seves possibilitats. Avui comparteix els fruits de la seva decisió vital en un manual positiu i transformador per a totes les persones que pateixen malalties cròniques o degeneratives.

Juntament amb Montse Barderi, Carolina ha dissenyat un projecte de vida per explorar la pròpia essència, descobrir habilitats ocultes i trobar la passió en una situació de malaltia. Un manual per programar una ment neta i omplir el cor de saviesa, per sentir la bioquímica que genera el cos quan comprens que tens una vida per davant. El llibre inclou un pla de treball a partir del seu mètode Flowing Health, que abasta consells d’alimentació saludable, meditacions per afavorir la recuperació i exercicis per fer a llit, en cadira i de peu.

-Publicitat-