Con otros ojos. Gisela Bombilà

0
con otros ojos

Dissabte 1 de desembre 2018
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
17.00 h
Entrada lliure

Con otro ojos

Presentació del llibre a càrrec de la seva autora, la il·lustradora Gisela Bombilà.

Durant l’acte la professora Esperança Castro ens proposarà una experiència de sensibilització dels sentits.

Sinopsi

Una nena de 8 anys ens explica com és el seu pare, ja que a diferència dels altres pares, el seu és cec. Per a ella, ell és un superheroi doncs fa coses increïbles; llegeix llibres amb els dits, sent el menor so i té un bastó màgic que l’ajuda a esquivar obstacles i perills. Així és com a través dels ulls de la nena coneixerem el dia a dia d’una persona cega, amb els seus hàbits, les seves eines, la seva relació amb les coses i amb els seus fills, les seves alegries, etc.

-Publicitat-