Els darrers dies de la Catalunya Republicana

0
els darrers dies

Dissabte 17 de novembre 2018
Teatre Principal. Sant Pau, 6
21.00 h
Entrades: 10, 20, 24 € / compra online

Els darrers dies de la Catalunya Republicana
Basat en l’obra de l’escriptor Antoni Rovira i Virgili

L’espectacle s’endinsa en la narració verídica dels dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític Antoni Rovira i Virgili durant la fase culminant de l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. És la crònica de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de 1936. A Els darrers dies de la Catalunya republicana, Rovira i Virgili descriu, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. Un viatge amarat de dolors: la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertesa.

Jordi Hervàs Solà, actor
Gabriella Mezö van Reeken, música
Marc Hervàs, direcció escènica
Jordi i Marc Hervàs, espai
Jordi i Marc Hervàs, adaptació del text original de Rovira i Virgili

-Publicitat-