Jam session amb la pianista Elisabet Raspall

0
elisabet raspall

Dijous 8 de novembre de 2018
El Teler. Centre Cívic de Gràcia. Plaça del Treball, 1
21.00 a 23.00 h
Entrada lliure

Jam session amb la pianista Elisabet Raspall com a artista convidada

Actualment  està treballant com a pianista acompanyant a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Es va convertir en una pianista sol·licitada en l’escena musical a Barcelona. Podem trobar-la amb el cantant Errol Woiski, en diferents grups com De Diego Brothers, o amb la seva pròpia banda, on queda ben reflectida la seva capacitat creativa, tocant les seves pròpies composicions, sota diferents influències. Ha gravat 11 CDs amb les seves pròpies composicions originals i altres com a col·laboració. Ha obtingut diversos premis concedits per la Associació de Músics de Jazz de Catalunya, i per Ràdio 4, RNE a Catalunya.

Cada dijous, el bar El Tele del Centre Cívic de Gràcia, ens ofereix Jam sessions iniciades pel trio habitual: Iol Cases, Pipo Vidal i Oest, més un artista convidat.

-Publicitat-