L’habitació del costat a La Villarroel

0
l'habitació del costat

Fins el 3 de febrer de 2019
La Villarroel. Villarroel, 60 Barcelona
Entrades: des de 24 € / compra online

L’habitació del costat (The Vibrator Play) de Sarah Ruhl

Una comèdia-fàbula amb moltes capes, l’empoderament femení, les relacions de parella i l’experimentació sexual d’època victoriana

“Resultaria difícil, i probablement inútil, definir aquest estrany conte de fades victorià, una espècie de vodevil poètic, tan còmic i tan trist al mateix temps com probablement ho sigui, al cap i a la fi, la pròpia vida” afirma el director, Julio Manrique.

Segona meitat del segle XIX, als afores de Nova York, durant l’anomenada “època victoriana”. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tot tipus de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).

Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…

De Sarah Ruhl
Traducció: Joan Sellent
Direcció: Julio Manrique

Amb: Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Mireia Aixalà, Xavi Ricart, Adeline Flaun i Alba Florejachs

-Publicitat-