Mecal a l’Estruch

0
mecal

Dimecres 28 de novembre 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

<< sortegem 3 entrades dobles entre els socis del Club Week&. Els guanyadors són: Jordi Mouriño, Jordi Valeri i Mariona Pedrol >>

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, compta amb una legió d’incondicionals. Considerat un dels certàmens més consolidats del país, les propostes que acull es distingeixen per la seva originalitat, diversitat i capacitat de sorprendre el públic. La sessió de tardor a L’Estruch inclou una selecció de sis de les obres més innovadores i agosarades que s’han pogut veure durant la 20ª edició del Mecal Pro. Es projectaran tres curtmetratges de ficció, dos d’animació i un videoclip; procedents de Finlàndia, França, Bèlgica, Països Baixos, Regne Unit i Estònia.

Programa

Saatanan kanit (Putos conills), de Teemu Niukkanen, Finlàndia, 2017.
Ficció, 18 min.
El Raimo és un home finlandès de mitjana edat amb una vida còmoda que viu en companyia de la seva dona a les afores de Hèlsinki. La seva bombolla explota quan un culte del sexe que venera a Satanàs es muda al costat de casa seva. En Maki, el líder del culte, és una persona agradable i considerada. Sempre està buscant nous amics.

Negative Space (Espai negatiu), de Max Porter i Ru Kuwahata, França, 2017.
Animació, 6 min.
Un pare ensenya el seu fill a fer la maleta.

Vihta (Francois Bierry, Bèlgica, 2017)
Ficció, 22 min.
El Serge i els seus quatre companys de feina treballen en una petita empresa
que acaba de ser absorbida per una de més gran. Com a regal de benvinguda, el seu nou cap els convida a passar un dia en uns banys termals.

Surf (Tommy Cash, Estònia 2017)
Videoclip, 2 min.
Videoclip de la cançó “Surf” de Tommy Cash.

Ringo Rocket Star and his song for Yuri Gagarin (Ringo Rocket Star i la seva cançó per a Yuri Gagarin), de Rene Nuijens, Països Baixos, 2017.
Ficció, 10 min.
Comèdia musical tràgica i mordaç sobre un gitano que creu que pot ser famós escrivint una cançó per al primer home a l’espai: Yuri Gagarin.

Enough (Suficient), d’Anna Mantzaris, Regne Unit, 2017.
Animació, 2 min.
Moments en què es perd l’autocontrol.

-Publicitat-