Que jo sóc jo. Feliu Formosa i Cinta Massip

0
que jo sóc jo

Dissabte 1 de desembre 2018
Sant Isidre, 140
21.00 h
Gratuït

Que jo sóc jo. Feliu Formosa i Cinta Massip

Recital de poesia de Pere Quart. A càrrec de: Feliu Formosa, Cinta Massip i Joan Alavedra.

El recital s’estrena la setmana en què se celebren els 119 anys del naixement de l’escriptor sabadellenc Joan Oliver, Pere Quart. En repassar els poemes més significatius, per mitjà d’un testimoni d’excepció, el del poeta Feliu Formosa, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i un dels homes de teatre més significatius del país.

Que jo sóc jo s’estructura a partir de notes, apunts i comentaris oferts en directe sobre els anys de relació literària i d’amistat entre els dos escriptors sabadellencs, acompanyats d’uns breus textos d’altres autors.

Formosa apareix a l’escenari acompanyat de la poeta tortosina Cinta Massip i del músic sabadellenc Joan Alavedra, que interpreta peces seves amb l’acordió.

-Publicitat-