Som d’Òscar

0
som d'oscar

Dissabte 10 de novembre de 2018
Teatre del Sol. Sala Gran. Sol, 99
20.00 h
Entrades: 8 €

Som d’Òscar
Concert de bandes sonores per a cor i piano.

Les corals Musicorum amb totes les formacions al complert (veus infantils «El cor de la nit», joves «Som·night» i adults «Musicorum») presenten un concert de bandes sonores per cor i piano acompanyades pels actors del Teatre del Sol Bruna Feliciano i Pere Villaró, el pianista Sergi Rodriguez i sota la direcció de Sònia Gatell.

Des de fa molts anys, les corals Musicorum centren la seva elecció de repertori en el genere del Teatre Musical i la Banda Sonora per oferir un estil que els caracteritza dins del món del cant coral amb la voluntat d’aprofundir en el coneixement d’aquest gènere i anar
teixint un repertori exclusiu que els identifica com a grup.

En aquesta ocasió, el concert tindrà forma de gala dels «Òscar» (els Premis de l’Acadèmia) que són uns premis cinematogràfics atorgats anualment per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques a Los Angeles (California). El premi és una estatueta daurada que representa un home sostenint una espasa. La condició que les pel·lícules havien d’haver estat projectades a Los Angeles va provocar que Charles Chaplin obtingués, el 1973, l’Òscar a la millor banda sonora per Llums d’escena, una pel·lícula que havia estat realitzada el 1952.

Som d’Òscar és un concert per a tota la família que es centra en el repertori de les corals (Annie, Chicago, Sireneta, Mary Poppins…) i en peces noves com cançons d’«El gran showman» o una suite del Rei Lleó, un programa que gira al voltant d’un centre comú que és oferir un repertori de bandes sonores que hagin estat nominades o guanyadores d’òscar.

-Publicitat-