Todas las mujeres que conozco

0
todas las mujeres

Dimarts 13 de novembre de 2018
Cinemes Imperial. Plaça de l’Imperial
18.00 h
Entrada lliure

Tódalas mulleres que coñezo (Todas las mujeres que conozco, 2018). Xiana do Teixeiro

Una “posada en paraules” per pensar el desequilibri social entre home i dona a casa nostra; una pel·lícula parlada, feta de converses crucials en tres escenaris enllaçats i significatius, a partir del punt d’inflexió d’Alcàsser i els canvis de conducta que ha comportat per a les dones a nivell nacional, amb l’altaveu sensacionalista dels mitjans de comunicació.

La directora

Realitzadora i artista visual. Co-fundadora de la productora Walkie Talkie Films (2008), especialitzada en cinema documental d’autor i vídeo experimental. És doctora en Comunicació Audiovisual (UAB), llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB) i Periodisme (Southampton S.U.). Creadora i productora musical (Ta !, The Adaptation Dance). Treballa sobre el relat íntim, la identitat i la construcció del gènere, i també cap a una descentralització de la idea de natura.

Dins de la 26a Mostra Internacional Films de Dones a Barcelona

25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones 2018

 

 

-Publicitat-