Tres hiverns a Londres

0
tres hiverns a londres

Dijous 8 de novembre de 2018
Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19:30 h
Entrada lliure

Tres hiverns a Londres

Presentació del llibre de Fúlvia Nicolás,  editat per Rosa dels vents.
L’acte anirà a càrrec de la periodista Àngels Molina i de la mateixa autora.

Una magnífica novel·la que ens traslladarà al Londres dels 50 de la ma d’una noia catalana que hi viatja per convertir-se en infermera.Tres hiverns a Londresés la història d’una carta perduda, la carta que hauria pogut canviar tota una vida. És la història de qui la rep, l’Anita: una jove infermera que ha emigrat a Londres fugint de la por i les misèries dela Barcelona dels cinquanta. És la història de la seva família, desmanegada per la guerra i la pobresa; la de les seves germanes i amigues, companyes de viatge; la del Saint Olave’s, l’hospital de barri on es fa gran. I és la història del primer amor, que li deixarà empremta per sempre i que allargarà, en la fantasia, fins a la vellesa.

-Publicitat-