Trist Trash Trio + Trial en concert

0
trist trial

Dissabte 1 de desembre 2018
Sala Breakout. Plaça Laietana, 48
22.00 h
Entrada: 5 €

Trist Trash Trio

Format el 2009 a Sabadell per Pep Caba (bateria i veus), Cèsar Giravent (guitarra i veu) i Sònia Giravent (baix, harmònica, percussió i veus) el Trist Trash Trio neix de les cendres dels Midnight Specials (1988-1994) i d’Euterpe 77 (1998-2009). Concedint-se una llibertat estilística total a l’hora d’elaborar el repertori, el grup interpreta temes dels Midnight Specials, Euterpe 77 i propis nous, així com diverses versions, algunes d’elles adaptades al català. El seu gust pel rock de garatge amb unes gotetes de soul i una actitud punk dóna cohesió a una col·lecció molt variada de cançons.

A la tardor del 2017 van enregistrar un disc gravat i produït per Marc Tena i Mike Mariconda als estudis Sol de Sants de Barcelona que consta d’una col·lecció de composicions pròpies cantades en català on barregen sense complexos les seves diverses influències. Un single de vinil està apunt de sortir al mercat.

Trial

Power trio format a la primavera de 2016 per tres veterans de l’escena de Vilanova i la Geltrú: Magí Mestres (veu i guitarra), Jaume “Seko” Amell (baix) i Xavi Ribera (bateria i veus).

Ara acaben d’editar el llarga durada “I tota la pesca”, que ha estat enregistrat d’una tirada a Cal Pau Recording i l’Affair, amb producció de Gerard Tomàs i Trial, i ha estat masteritzat per Micheal Stavrou a l’StudioStav d’Austràlia.

El disc presenta deu cançons directes i melòdiques compostes per Mestres i executades amb nervi per tot el grup. Deu peces esmunyedisses servides amb un so intens i diàfan que expliquen històries quotidianes amb dosis de l’humor i també melangia.

L’estil del grup es podria definir com a indie rock alpebrat de pop, garage i new wave, amb força reminiscències als sons dels 90. (font lamusicaamanseixlesferes.blogspot.com)

I per acabar Ficus NO Dj.

-Publicitat-