Up, up, up! (Amunt, amunt!)

0
up up up!

Dimecres 21 de novembre 2018
Biblioteca de Ponent. Plaça Ovidi Montllor, 5
18.30 h
Gratuït / Inscripcions: bibliodeponent@ajsabadell.cat

Up, up, up! (Amunt, amunt!). Aaben Dans (Dinamarca)

Edats recomanades: de 2 a 5 anys
Durada: 60 minuts

Necessites ballar més a la família? Vols estar amb la teva família d’una manera nova, divertida i creativa?

A Amunt, amunt ballem amb la nostra pròpia família i juntament amb tot el grup. Improvisem, juguem i ballem petites coreografies. Junts creem una sala de ball on tots, grans i petits, hi són benvinguts i poden ballar.

El tema del taller és el suport. Aquí crearem passejades de fantasia on experimentem amb sentiments pesats i lleugers, saltant, volant, girant; provant tot de material divertit on necessitem un altre cos per ajudar-nos. Les possibilitats són infinites.

Intèrpret: Antoinette Helbing

-Publicitat-